top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıvinc kiralama

OKSB Kimler Alabilir ve Özel Şartlar Var Mıdır?

Onaylanmış kişi statü belgesi firmalar için gümrük işlemlerinde muafiyet ve kolaylıklar anlamına gelmektedir. Bu nedenle de birçok kişi bu belgeyi almak istemektedir. Tabi durum böyle olunca OKSB kimler alabilir ve özel şartlar var mıdır gibi soru işaretleri ortaya çıkmaktadır. Herkes bu statüye sahip olarak avantaj elde etmek istese de ne yazık ki herkes bu belgeye sahip olamamaktadır. Bu belgeye bazı kişiler sahip olabilmektedir. Bunların yanı sıra ayrıca bu belgeye sahip olmak isteyenlerin hem genel şartları yerine getirmesi hem de özel şartlar bulunmaktadır.

OKSB Kimler Alabilir?

Onaylanmış kişi statü belgesini kimlerin alabileceği konusu da önemlidir. Sizlere bu konuda detaylı bilgi vermek istiyoruz. Öncelikle bu belgeyi almak isteyenlerin gümrük bölgesinde yerleşik olarak hizmet veriyor olması gerekir. Ayrıca buradaki faaliyetlerini en az 2 yıldır sürdürüyor olması da ayrıca gereklidir. OKSB kimler alabilir ve özel şartlar var mıdır merak ediyorsanız sizlerde daha detaylı bilgi almak için bu alanda danışmanlık hizmeti sunan bir ekip ile görüşebilirsiniz. Bu sizler için son derece faydalı olacaktır.

OKSB Özel Şartları Nelerdir?

Onaylanmış kişi statü belgesi alabilmek için kişilerin yerine getirmesi gereken genel şartların yanında bir de özel şartlar vardır. Bu şartların neler olduğu konusunda sizlere detaylı bilgi vermek istiyoruz.

· Kişilere bu statüye sahip olmak için başvuru yaptığı süreçte ön inceleme için bir sözleşme yapılır. Bu sözleşmenin yapıldığı ayın ilk gününden itibaren geri dönük bakıldığında geçen 2 yılda herhangi bir 12 aylık döneminde asgari olarak 1 milyon FOB/ABD doları fiili olarak ihracat yapmış olması gerekir veya aynı şekilde kişinin aynı dönemler içerisinde ithalat ve ihracat toplamlarının asgari 6 milyon ABD doları tutarında olması gerekir.

· Aynı şekilde kişiler ile sözleşme yapıldığı tarihten itibaren geriye dönük bir yıl içinde en az ortalama 30 işçi çalıştırmış olması gerekir.

OKSB kimler alabilir ve özel şartlar var mıdır konusunda sizlere detaylı bilgi vermeye çalıştık. Sizlerde bunları inceleyerek başvuru sürecinizi çok daha kolay bir şekilde geçirebilirsiniz. https://www.consulturkglobal.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.

2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Wat is SEO-werk en hoe wordt het gedaan?

SEO, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd, wordt uitgevoerd in overeenstemming met enkele onderzoeken. Daarom heeft het een perfecte werking aangezien het geleidelijk wordt uitgevoerd. Samengevat

Karın Germe

Karın bölgelerinde yağlanma, sarkmalar herkesin şikâyet ettiği sorunlardan biridir. Göz önünde bulunması ve istenilen kıyafetlerinde giyilmesi psikolojik yönden etkilenmeye sebep olabiliyor. Karın ger

Meme Dikleştirme

Kadınlar güzelliğine güzellik katmak için pek çok yöntemlere başvuruyorlar. Bunlardan biri de meme dikleştirme yöntemleridir. Bu yöntem sayesinde istedikleri görünüme kısa sürede sahip olabilirler. Me

Yazı: Blog2_Post
bottom of page