top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıvinc kiralama

Karın Germe

Karın bölgelerinde yağlanma, sarkmalar herkesin şikâyet ettiği sorunlardan biridir. Göz önünde bulunması ve istenilen kıyafetlerinde giyilmesi psikolojik yönden etkilenmeye sebep olabiliyor. Karın germe sayesine bu sorunu minimum seviyeye indiriliyor.

Kadılarda yaşa bağlı, hamilelik hızlı kilo alıp verme gibi sebeplerden ötürü karın kasları zamanla deforme olur. Bundan dolayı da aşağıya doğru sarkar. Erkeklerde de ise bu olay yerçekimine ve hızlı kilo alıp vermekten dolayı sarkmalar meydana gelir. Sarkmalara cerrahi müdahaleden başka hiçbir yöntemden sonuç alamazsınız. Karında oluşan deforme kalıcı olmasından dolayı spor ve diyet düzeltmez.

Karın Bölgesindeki Yağlanma Sebepleri Nelerdir?

Karın bölgesi komple kaslarla çevrilen bir sistemdir. Zamanla görevini kaybetmeye başlayınca yağ tabakaları zamanla büyür. Büyüdükçe yağ katmanlarının artmasına sebep oluyor. Bu durumda zamanla yerçekiminde bağlı olarak sarkmalar başlıyor. Özellikle hamilelikte rahimin ve bebeğin büyümesinden ötürü zamanla kaslar kendini gevşeterek karının gevşemesine neden oluyor.

Doğumdan sonra kendini toplamadığı için sarkmalar ve çatlaklar meydana gelmesi kaçınılmaz olacaktır. Sarkmanın verdiği deride tahriş ve pişik gibi sorunlarında beraberinde getirir. Bunların kesin çözümü olan karın gerdirme operasyonu sayesinde bunların oluşmasını engeller. Daha fit ve zayıf görülmenizi sağlar.

Karın Germe Ameliyatının Avantajları Nelerdir?

Karın germe ameliyatı sayesinde daha fit vücuda sahip olmasını sağlar. Kendine güveni gelir. Öz güvenli olur. Daha dayanıklı ve sağlam karın kaslarına sahip olursunuz. Karın yağlarını da aldıkları için karındaki kilolar minimum seviyeye indirilir. Hızlı çözüm sunar. Sarkık karına elveda. Gerdirme sırasında göbek deliği yok olunacağı için hekimler tarafından yeni bir göbek deliği yapılır. Böylelikle daha konumlandırılmış göbek deliğine sahip olursunuz.

Fazlalık olan karın bölgesine alınarak daha zarif bir göbeğiniz olur. Hamilelik sırasında deforme olmuş iç karın kaslarını da daha da sağlamlaştırılır. Sarkmaların sebep olduğu mantar, pişik ve tahriş gibi etkenleri minimum seviyeye indirir. Karın gerdirme işleminde yapılan kesiler vücudun yapısını bozmaz. Sezaryen bölgesine yapıldığı için iç çamaşırların içinde kalır.

Karın Germe Ameliyatı Nasıl Olur?

Karın germe ameliyatı hastanın isteğine göre değişkenlik gösterir. Talepleri doğrultusunda yön verilir. Hastanın yaşı ve konumuna bakılarak tahliller yapılır. Gerekli röntgen çekildikten sonra ameliyat planı oluşturulur. Sezaryen alanına böbrekten göbek deliğine kadar kesi oluşturulur. Sarkık alanlar alındıktan sonra kalan kısmını da sağdan ve soldan gerdirme işlemi uygulanır. Hastanın fazla yağ tabakası varsa onlar da alınır.

İç karın kısmındaki kasların daha gergin olması ve dayanaklı olması için ise özle estetik dikişler kullanarak daha gergin kas olması sağlanır. İşlem bittikten sonra kesilen kesiler estetik dikişle dikilir. Böylelikle karının deforme olmasına engel olunur. Bu yöntem sayesinde hamilelikte oluşan çatlak ve yaralarında ortadan kaldırılır.

Karın Germe Ameliyatından Sonra Dikkat edilmesi Gerekenler

Karın gerdirme işlemi bitikten sonra pansuman işlemini düzenli, aralıklarla yapılması gerekir. Ameliyat olduğundan dolayı enfeksiyon kapması kaçınılmazdır. Bundan dolayı antibiyotikleri düzenli aralıklarla içilmesi gerekir. Yatacağınız yerlerin steril olmasına dikkat ediniz. Düzenli aralıklarla nevresimleri değiştiriniz. Karnınıza baskı yapacak ağrı eşyaları taşımaktan kaçınınız. Ayrıca bu süre zarfında toz ve kir oluşturacak temizlikten de uzak durmanız gerekir.

15 gün sonra dikişlerinizi aldırmak için hastaneye gitmeniz gerekir. Doktorun dediği egzersiz programlarına uymanız son derece önemlidir. Gerekli durumlarda karın toplayıcı korseleri de kullanabilirsiniz. Karın gerdirme işleminden sonra hamile kalabilirsiniz. Lakin tekrar kaslar açıldığı için şikâyetleriniz tekrarlayabilir.

Karın Gerdirme İşleminden Sonra Karın Sarkar Mı?

Karın gerdirme işleminden sonra aşırı kilo alımı tekrar sarmalara neden olur. Bundan ötür tekrar ameliyat gerekebilir. Hamilelik oluşmuş ise eski şikayetlerde görmeniz mümkün. İlk ameliyatta olduğu 2 ve daha fazla ameliyatlarda işlem daha kısa sürer. Sebebi ise ilkinde yapılan işlemler hem hücreye hem de vücudu yıpranmasına yol açar.

İki ve daha fazla ameliyatta vücut dayanamayacağı için gerekli işlemler yapılarak devam eder. Karın gerdirme fiyatları hastanın isteğine ve sorununa göre değişiklik gösterdiği için sabit bir fiyatlandırma sistemi yoktur. Eğer siz de karın gerdirme işlemi yapacaksanız kurumuzu ziyaret ederek daha güvenli hizmet alabilirsiniz. https://www.etileresthetique.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Wat is SEO-werk en hoe wordt het gedaan?

SEO, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd, wordt uitgevoerd in overeenstemming met enkele onderzoeken. Daarom heeft het een perfecte werking aangezien het geleidelijk wordt uitgevoerd. Samengevat

OKSB Kimler Alabilir ve Özel Şartlar Var Mıdır?

Onaylanmış kişi statü belgesi firmalar için gümrük işlemlerinde muafiyet ve kolaylıklar anlamına gelmektedir. Bu nedenle de birçok kişi bu belgeyi almak istemektedir. Tabi durum böyle olunca OKSB kiml

Meme Dikleştirme

Kadınlar güzelliğine güzellik katmak için pek çok yöntemlere başvuruyorlar. Bunlardan biri de meme dikleştirme yöntemleridir. Bu yöntem sayesinde istedikleri görünüme kısa sürede sahip olabilirler. Me

Yazı: Blog2_Post
bottom of page