top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıvinc kiralama

Meme Dikleştirme

Kadınlar güzelliğine güzellik katmak için pek çok yöntemlere başvuruyorlar. Bunlardan biri de meme dikleştirme yöntemleridir. Bu yöntem sayesinde istedikleri görünüme kısa sürede sahip olabilirler. Memeler kadınların en hassas bölgesidir. Dersek yanlış olmaz. Birçok sebeplerden dolayı çabuk etkilenen yerdir. Çünkü meme bölgesinin tamamı yağlardan oluşur. Bu yüzden hamilelik, emzirme, kilo verme gibi olaylarda daha çabuk sarkmalar görülmesi normaldir.

Bu durum kadınlar için sorun yaratabilir daha estetik ve doğal görünmesi için birçok kadın meme dikleştirme operasyonlarından birini tercih ediyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle beraber daha hızlı sonuç alınabiliyor. Meme dikleştirme cerrahi müdahale diğer yöntemlere göre daha pahalıdır. Buna rağmen bayanların ilgi odağı olmuştur.

Meme Dikleştirme Ameliyatı Hangi Durumlarda Yapılır?

Meme dikleştirme ameliyatı tamamen hastanın talep ettikleri durumlarına göre değişiklik gösterir. Bazı kadınların meme uçları düzdür. Bazen bu durum bebeğinizi nasıl emzirebileceğiniz konusunda endişeye sebep olduğundan dolayı meme dikleştirme ameliyatını seçmenize sebep oluyor. Memelerde belli seviyenin altında sarkması, göğüsleriniz belli bir seviyeden daha küçük ise bu durum meme dikleştirme ameliyatı olmanız gerektiğini ifade ediyor.

Peki, göğüslerinizin sarktığını nasıl anlayacaksınız? Göğüs uçlarınızı aşağıda doğru bakıyorsa görgüsünde yavaş yavaş sarkmalar başlamıştır demektir. Bu durum kıyafetlerde bile sizi rahatsız edebilecek durumda olmasına sebep olur. Meme dikleştirme cerrahi müdahale sayesinde vücudunuz göğüslerinizi daha rahat taşımasını sağlar.

Meme Dikleştirme İşlemi Nasıl Yapılır?

Öncelikle meme dikleştirme cerrahi müdahale yapılacak hastanın ön muayenesi yapılır. Gerekli tahliller yapıldıktan sonra işleme uygun olup olmadığına karar verilir. Hastanın göğüslerinde hangi problem olup olmadığına karar verildikten sonra operasyona başlanır. Meme dikleştirme işlemi sanıldığı kadar kolay değildir. Ameliyat ortamında yapıldığı için anestezi şarttır.

Bu işlem 2 ile 4 saat arasında sürer. Gerekli olduğu durumlarda da ameliyat sırasında silikon konularak daha da dikleşmesi sağlanır. Sarkmaların derecelerine göre operasyon işlemi farklılık gösterebilir. Eğer göğüslerinizdeki sarkıklık orta seviyede ise göğüs kısmından elips şeklide fazla yağ tabakasını alarak iç doğru dikiş uygulanır. Daha fazla bir sarkık göğüslere sahip iseniz aynı kesme işlemi uygulandıktan sonra alttan arkaya doğru toparlama işlemi yapılır.

Herhangi bit kronik rahatsızlığı olmayan hastalara uygulanması tercih edilir. 18 yaşını doldurmuş her bireye kolaylıkla uygulanır. Evli ya da bekar olması sorun teşkil etmez. Ayrıca bu işlem cerrahi operasyon içerdiği için dikişleri problem etmeyen hastalara uygulanır. Psikoloji yönden dikişleri sorun edecek hastalara uygulanmaz.

Göğüslerde görüntü bozukluğu, göğüs ucunun az olması ya da hiç olmaması, belli seviyeden sonra aşırı sarkması olan kişilere meme dikleştirme ameliyatları yapılır. Bu işlem uzun bir işlemdir. Ayrıca dikiş olmasından dolayı hasta kendini hazır hissetmesi şarttır. Bunları bilerek doktoru ziyaret etmesi gerekir.

Ameliyat Öncesinde Neler Yapılır?

Her ameliyatta olduğu gibi enderde olsa komplikasyonlar gerçekleşebilir. Bunun olmaması için ameliyat öncesi bazı tahliller yapılır. Eğer hastanın yaşı ileri seviyede ise tomografi ve meme ultrasonları çekilir. Meme dikleştirme ameliyatlarından birini olacaksanız öncelikle sigara ev alkol içimini doktorunuz izin verene kadar kullanımı bırakmanız gerekir.

Aksi halde işleminizi ve tedavinizin uzamasına sebep olacaktır. Meme dikleştirme operasyonun karar verildikten kan sulandırıcı ilaçları ve anti inflamatuar tarzda ilaçlar mutlaka en az 3 hafta öncesinden kesilmesi gerekir. Tansiyon ve şeker için kullanılan diğer ilaçları ise mutlaka doktorunuza danışarak kesebilirsiniz. Bunlara dikkat edildikten sonra ameliyat olmamanıza hiçbir sebep yoktur.

Meme Dikleştirme Ameliyatının Faydaları Nelerdir?

Meme dikleştirme ameliyatının faydalarının biride sarkan göğüsleri daha dik ve eski görünümüne kavuşturmak. Güzelliğin en temek nokta saçların olduğu kadar göğüslerdir. Belli sebeplerden dolayı sarkmış olan göğüsler hem psikolojik yönden çöküntü hem de görüntü bozukluğuna sebep oluyor. Bu ameliyatlar sayesinde eskisinden daha dik ve estetik bir görünüme sahip oluyor. Bu işlem daha hızlı ve pratiktir. Öz güven hissi verir.

Kıyafetler üzerinizde daha şık görülmesine neden olur. Tek dezavantajı ise ağrılı olması. Lokal anesteziden sonra dikişlerde ağrı hissetmeniz normaldir. Sizin yapmanız gereken ise enfeksiyonlardan korumanız. Eğer siz de bu meme dikleştirme operasyonlarından birini istiyorsanız kurumumuzdan güvenli bir şekilde hizmet alabilirsiniz. https://www.etileresthetique.com adresinden daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Wat is SEO-werk en hoe wordt het gedaan?

SEO, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd, wordt uitgevoerd in overeenstemming met enkele onderzoeken. Daarom heeft het een perfecte werking aangezien het geleidelijk wordt uitgevoerd. Samengevat

OKSB Kimler Alabilir ve Özel Şartlar Var Mıdır?

Onaylanmış kişi statü belgesi firmalar için gümrük işlemlerinde muafiyet ve kolaylıklar anlamına gelmektedir. Bu nedenle de birçok kişi bu belgeyi almak istemektedir. Tabi durum böyle olunca OKSB kiml

Karın Germe

Karın bölgelerinde yağlanma, sarkmalar herkesin şikâyet ettiği sorunlardan biridir. Göz önünde bulunması ve istenilen kıyafetlerinde giyilmesi psikolojik yönden etkilenmeye sebep olabiliyor. Karın ger

Yazı: Blog2_Post
bottom of page